Οι τρόποι πληρωμής* προς την εταρεία Lotions.gr είναι οι εξής:

1. Με αντικαταβολή (μετρητοίς):
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ) και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή. Αυτό ισχύει για αποστολές εντός της Ελλάδας και επιβαρύνεται με 3,50€ η αποστολή εντός Αττικής συν 2,50€ κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής εώς 2 κιλά (σύνολο 6,00€).  Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος είναι 4,00€ η αποστολή συν 2,50€ κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής εώς 2 κιλά (σύνολο 6,50€).  Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1€ εντός και εκτός Αττικής.

H εταιρεία Lotions.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που οφείλονται στις μεταφορικές εταιρείες.  Επίσης δεν έχουμε οικονομικό όφελος από τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής.

2. Με κατάθεση μετρητών στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συννενόησης στο 210 9764226 ώστε να σας εκδοθεί κωδικός συναλλαγής:

Αποστείλατε σε μας με Fax στο 210 9764072 ή με E-mail στο info@lotions.gr το αποδεικτικό κατάθεσης.

ALPHA BANK: GR26 0140 1220 1220 0232 0010 518
Δικαιούχος: Γ. Μαυρατζώτης & Σια Ο.Ε.

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του site μας.
Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.
Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβείτε σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.
Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Lotions.gr  δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

4. Μέσω Paypal στο email hpramas@sunshine-inc.gr εταιρεία Lotions.gr

Αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal δημιουργείστε έναν, πολύ εύκολα σε 3 μόλις βήματα:

  1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Paypal και ανοίξτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έναν λογαριασμό
  2. Συνδέστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα με τον λογαριασμό σας στο PayPal
  3. Κάντε τις αγορές σας, επιλέγοντας στους τρόπους πληρωμής την δυνατότητα PayPal

Τι είναι το PayPal;

To PayPal είναι μια Online υπηρεσία πληρωμών, με την οποία μπορείτε να πληρώσετε για αγορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με ασφάλεια, απλά και γρήγορα και όλα αυτά δωρεάν.

  • Ασφάλεια: Τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών σας και πιστωτικών καρτών ευρίσκονται μόνο στην PayPal. Για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να τα στέλνεται σε κάθε ηλεκτρονική αγορά.
  • Απλά: Πληρώνετε με 2 κλίκ. Γιατί πηγαίνετε απευθείας στα στοιχεία των τραπεζικών σας λογαριασμών και πιστωτικών καρτών που ευρίσκονται στην PayPal αντί να τα δίνετε σε κάθε αγορά εκ΄νέου.

5. Πληρωμή στο κατάστημα:
Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στο κατάστημα της Lotions.gr (Λ. Βουλιαγμένης 312 Αθήνα 17343) μόνο μετρητοίς και κατόπιν συννενόησης.

* Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο διαδικτυακό τόπο www.lotions.gr συμπεριλαμβάνουν φόρους και ΦΠΑ.

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Πληρωμή

PayPal

Copyright © 2014-2017 Lotions.gr All rights reserved - Powered Site-View.gr